Logga

Tranemo

Ha koll på vad som händer hos oss, genom att prenumerera på vårt kostnadsfria Nyhetsbrev

Tyg & Tråd i Tranemo

Lite om vår verksamhet
Butik

Butik

Lövstagatan 3, Tranemo

Vår butik öppnades under 2013 och är bra belägen i centrala Tranemo. Det är enkelt att hitta hit och parkeringar finns i närheten. Här hittar du oss. Välkommen in och se vad vi har att erbjuda!

 

Personal

Personal

Gunnel Sandell, Butiksinnehavare

Jag har lång erfarenhet av sömnad och handarbete, under många år har jag sytt och stickat kläder till mina tre barn samt min man. Numera är det mina barnbarn som får testa olika modeller och former beträffande färg och form.  Detta intresse har mynnat ut i att jag startat Tyg & Tråd, då jag får möjlighet att vidareutveckla min passion tillsammans med kunder och skapa vackra kreationer. Målsättningen är alltid nöjda kunder – genom vägledning av inredning, färg och form. Hela mitt sortiment baseras på kreativitet och flexibilitet –  allt enligt kundens önskemål!

Vårt sortiment

Vårt sortiment

Lite om vårt produktsortiment

Tyger
Tyg & Tråd säljer tyg på metervara och sortimentet är alltid nytt, fräscht och säsongsbetonat. Förutom lite mer trendiga tyger finns det alltid ett bassortiment av tyger av mer klassiskt karaktär. Naturligtvis går det alldeles utmärkt att välja ut sitt eget favorittyg i butiken och sedan få till exempel gardiner uppsydda. Är det något specifikt tyg som efterfrågas finns en stor flexibilitet avseende beställning och leverans av tyger. Kanske har du ett vackert tyg hemma som du inte vet vad du ska göra med? Välkommen in i butiken för inspiration och hjälp!

Gardiner
I butiken finns det alltid ett axplock av vackra och inspirerande gardiner. Hos oss kan du också måttbeställa dina gardiner, vi syr dem till dig. Långa gardinlängder, draperier, kappor, veckband, påsömnadsglid, eller enkel kanal – möjligheterna är många och tillsammans kommer vi fram till vad som blir bäst för dig.

Kuddar
Tyg & Tråd har ett glatt sortiment av egendesignade kuddfodral! Har du ett favorittyg som du vill ha uppsytt till din kudde så är du välkommen in för detta! Naturligtvis erbjuder vi också färdiga produkter – bara att lägga i soffan och njuta av färg och form!

Stickat
Tyg & Tråd erbjuder bland annat stickade tröjor till barn! Det finns ett mindre antal färdiga exemplar i butiken. Naturligtvis stickas dessa efter personliga önskemål vad gäller färg och storlek! Likaså finns det härliga stickade bomullsfiltar i sortimentet – perfekt för de minsta!

Baby
Ett måste för alla nyblivna föräldrar är Babynestet! De små älskar sina ombonade Nest! Lätta att förflytta när de små somnat i dem, lika bra i soffan, i vagnen som i spjälsängen! Finns färdiga exemplar – alternativ sys på beställning. Tyg & Tråd syr även bedårande byxor, flickklänningen med matchande tillbehör, perfekt till dop, bröllop eller kanske bara för en lite lyxigare vardag!

Våra tjänster

Våra tjänster

Vi erbjuder ett brett urval av sömnadstjänster

Tyg & Tråd syr upp och syr om, både vad gäller artiklar till hemmet samt personliga tillhörigheter och allt efter dina egna önskemål. Kanske har du ett par byxor som behöver kortas? Eller saknas favorittröjans knappar? Har du en bra idé som du vill ha uppsydd, så är vi naturligtvis behjälpliga med detta och försöker tillgodose alla önskemål.

Tyg & Tråd måttsyr även gardiner till hemmet, kontoret eller kanske till idrottsföreningen. Naturligtvis efter dina önskemål vad gäller tyg och modell. Även konstadsfri konsultation på plats erbjuds. Välkommen att boka ett möte hemma eller på ditt företag, vårt utbud passar i de flesta olika miljöer. Vi tar mått och ger ett förslag på vad som skulle passa i just din miljö.

Vad folk säger om oss

Lyssna inte bara på oss, låt våra kunder sköta snacket!

Tack för snabb och bra service! Jag blev jättenöjd,

Rebecka

Mycket trevligt och tillmötesgående.

Beatrice

TUSEN TACK BÄSTA…….snabb o trevlig service som vanligt =) SÅ NÖJD =)

Ewa

Vilken mysig, trevlig affär du har, tittar gärna in igen när jag behöver något.

Kristina

Välkommen till vår butik

 

Butiken är centralt belägen i Tranemo och det är lätt att hitta parkering för bilen